Logo magazínu

Sladké s puncem českých tradic: 6 tradičních receptů, které znáte od svých babiček

2 / 10
Prohlédnout znovu

Sladké s puncem českých tradic: 6 tradičních receptů, které znáte od svých babiček

Pokud nevíte, co podat vzácné návštěvě, vsaďte na tento tažený jablkový závin | F.O.O.D.
Jeho předlohou je údajně tarte tropézienne, jehož autorem byl polský cukrář Alexandre Micka. Tento koláč se stal symbolem Saint Tropéz a údajně ho zbožňovala i Brigitte Bardot | F.O.O.D.
Vyzkoušejte nepřekonatelné smetanové koláčky, které nemusíte péct jen na svatbu nebo posvícení. Pusťte se do nich klidně jen tak | archiv
Kdo by je nemiloval. České buchty jsou klasika, která tradičně voněla v neděli z kuchyní našich babiček | F.O.O.D.
Pražský koláč s hruškami připravila foodblogerka Kitchenette na říjnovém Gastrokroužku Lukáše Hejlíka | F.O.O.D.
Tažený závin je nekorunovaným králem mezi jablečnými štrúdly, proto má mnoho hospodyněk z jeho přípravy strach a raději volí kupované listové těsto | F.O.O.D.
Pokud chcete změnu nebo vylepšit ten váš klasický, zkuste naše kynuté Honzovy buchty s povidly ovoněnými kapkou rumu | F.O.O.D.
Pražský koláč s hruškami připravila foodblogerka Kitchenette | F.O.O.D.
Na šťavnaté tvarohové dorty ve stylu cheesecake nemusíte až do New Yorku | archiv
Už máte zářijové číslo časopisu F.O.O.D.? | F.O.O.D.