Sladké s puncem českých tradic: 6 tradičních receptů, které znáte od svých babiček
1
/
10
Prohlédnout znovu
Sladké s puncem českých tradic: 6 tradičních receptů, které znáte od svých babiček
Pokud nevíte, co podat vzácné návštěvě, vsaďte na tento tažený jablkový závin
|
F.O.O.D.
Jeho předlohou je údajně tarte tropézienne, jehož autorem byl polský cukrář Alexandre Micka. Tento koláč se stal symbolem Saint Tropéz a údajně ho zbožňovala i Brigitte Bardot
|
F.O.O.D.
Vyzkoušejte nepřekonatelné smetanové koláčky, které nemusíte péct jen na svatbu nebo posvícení. Pusťte se do nich klidně jen tak
|
archiv
Kdo by je nemiloval. České buchty jsou klasika, která tradičně voněla v neděli z kuchyní našich babiček
|
F.O.O.D.
Pražský koláč s hruškami připravila foodblogerka Kitchenette na říjnovém Gastrokroužku Lukáše Hejlíka
|
F.O.O.D.
Tažený závin je nekorunovaným králem mezi jablečnými štrúdly, proto má mnoho hospodyněk z jeho přípravy strach a raději volí kupované listové těsto
|
F.O.O.D.
Pokud chcete změnu nebo vylepšit ten váš klasický, zkuste naše kynuté Honzovy buchty s povidly ovoněnými kapkou rumu
|
F.O.O.D.
Pražský koláč s hruškami připravila foodblogerka Kitchenette
|
F.O.O.D.
Na šťavnaté tvarohové dorty ve stylu cheesecake nemusíte až do New Yorku
|
archiv
Už máte zářijové číslo časopisu F.O.O.D.?
|
F.O.O.D.