Léto v zavařovačkách: 10 nejlepších receptů na zpracování úrody
4
/
11
Prohlédnout znovu
Léto v zavařovačkách: 10 nejlepších receptů na zpracování úrody
Urodilo se vám letos hodně třešní? Pak z nich připravte skvělou třešňovou marmeládu
|
iStock
Během vaření ovoce nezapomínejte promíchávat, hlavně ke konci, kdy džem houstne. Kvůli cukru se totiž snadno připálí
|
istock
Sklizeň meruněk je právě teď v plném proudu a tržiště jich jsou doslova plná
|
F.O.O.D.
Třešňovo-rybízový džem je skvělý třeba k palačinkám
|
istock
K přípravě meruňkové marmelády nepotřebujete zavařovací hrnec, domácí pekárna ho nahradí
|
istock
Báječná chuť lesního ovoce dokonale vynikne v jahodovo-malinové zavařenině
|
F.O.O.D.
Ujistěte se, že jsou sklenice, do kterých zavařeninu nalíváte, dobře umyté. Ve správně uzavřených čistých sklenicí džem vydrží i bez chemie
|
istock
Kam se hrabe kupovaný! Domácí džem se postará o ty nejlepší snídaně a hodí se i při pečení
|
istock
Dobré ráno! Kdo by se nechtěl probudit vůní čerstvých lívanců a domácího džemu?
|
istcok
Džem z nakyslých malin patří mezi nejoblíbenější
|
istock
Vyzkoušejte meruňkovou zavařeninu s vanilkou a nechte se překvapit, jak skvěle bude všem chutnat
|
iStock