Pečení ježci, vrabci na víně i vařené veverky: Tohle vařili naši předci
3
/
16
Prohlédnout znovu
Pečení ježci, vrabci na víně i vařené veverky: Tohle vařili naši předci
Jak dříve jedli naši předci? Některé dnes kuriózní pochoutky se servírovaly až do roku 1940
|
iStock
Také chutná žabí stehýnka se konzumují dodnes
|
iStock
Grilované vlaštovky si stále můžete dát například ve Vietnamu
|
iStock
V minulosti se na našem území v kuchyních připravovala i zvířata, která byste si dnes jen těžko dali na talíř
|
iStock
Ve středověku byla považována za delikatesy, na nichž si pochutnávala jen šlechta, o pár století později byla často důvodem jejich konzumace bída a nedostatek masa
|
iStock
V minulosti se na našem území v kuchyních připravovala i zvířata, která byste si dnes jen těžko dali na talíř
|
iStock
Jak dříve jedli naši předci? Některé dnes kuriózní pochoutky se servírovaly až do roku 1940
|
iStock
Jak dříve jedli naši předci? Některé dnes kuriózní pochoutky se servírovaly až do roku 1940
|
iStock
Ve středověku byla považována za delikatesy, na nichž si pochutnávala jen šlechta, o pár století později byla často důvodem jejich konzumace bída a nedostatek masa
|
iStock
Historická fotografie z královské kuchyně
|
iStock
V minulosti se na našem území v kuchyních připravovala i zvířata, která byste si dnes jen těžko dali na talíř
|
iStock
Britský trh s masem v 19. století
|
iStock
V minulosti se na našem území v kuchyních připravovala i zvířata, která byste si dnes jen těžko dali na talíř
|
iStock
I když je to pro nás nepředstavitelné, psi se v Čechách jedli ještě v první polovině minulého století
|
iStock
Psí řeznictví byla zakázána až v roce 1940
|
iStock
Hlemýždi, na kterých si pochutnávali naši předci, jsou stále pochoutkou například ve Francii
|
iStock