Letní omáčky jsou v kurzu: 7 nejlepších receptů od našich babiček
1
/
17
Prohlédnout znovu
Letní omáčky jsou v kurzu: 7 nejlepších receptů od našich babiček
Na kuře na paprice můžete použít celé kuřecí čtvrtky, paličky nebo špalíčky, kvůli absenci kostí však stále více lidí sahá po kuřecích prsou nakrájených na kostky či nudličky.
|
F.O.O.D.
Rajská omáčka s masovými koulemi
|
F.O.O.D.
S domácí rajskou se neodmyslitelně pojí i plněné papriky.
|
F.O.O.D.
Video se připravuje ...
Slané bramborové buchty se doslova rozplývají na jazyku.
|
F.O.O.D.
Noky, v maďarsku známé jako nokedli, jsou tou původní autentickou přílohou
|
Karolína Fourová
Koprová omáčka se tradičně podává s vejcem.
|
F.O.O.D.
Koprová omáčka je prvním poslem léta. Pokud ji ale chcete mít ještě o chlup lepší, podávejte ji se zastřeným vejcem. To je pak ta pravá lahoda.
|
F.O.O.D.
Kopr se odjakživa používá v léčitelství. Chutná skvěle v omáčce, dipu i v pomazánce..
|
istock
Kopr využijete i v případě, že vám z omáčky zbude. S novými bramborami tvoří na talíři silnou dvojku.
|
F.O.O.D.
Zelené fazolky jsou v sezoně, dopřejte si je v lahodné omáčce
|
iStock
Fazolky nakyselo s vejci
|
F.O.O.D.
Uzené s křenovou omáčkou
|
F.O.O.D.
Křen před přípravou omáčky nastrouhejte, jeho chuť a pikantnost více vynikne.
|
iStock
Video se připravuje ...
Kuře ve smetanovo-hořčičné omáčce
|
F.O.O.D.
Video se připravuje ...