Logo magazínu

Koláč s rybízem a cukrovým sněhem: 100 let starý recept podle slavné kuchařky Sandtnerové

3 / 11
Prohlédnout znovu

Koláč s rybízem a cukrovým sněhem: 100 let starý recept podle slavné kuchařky Sandtnerové

Pokud doma už nemáte bílky nebo vám sníh z nich nechutná, můžete vychladlý koláč potřít mírně oslazenou ušlehanou smetanou | iStock
Rybízový koláč s krustou z cukrového sněhu podle Sandtnerky si zamilujete | iStock
Věděli jste, že červený rybíz je nejen chutný, ale také zdravý? Podporuje krvetvorbu, posiluje imunitu, zlepšuje zažívání, zpevňuje cévy a podobně | iStock
I když se domácí rybízový likér nejčastěji dělá z černého rybízu, vynikající je i z toho červeného | iStock
Rybíz můžete využít i při přípravě muffinů, které pak můžete vzít k svačině třeba k vodě nebo na výlet | iStock
V zimě ke svíčkové oceníte rybíz naložený jako brusinky | iStock
Pokud máte rybízu dost, udělejte si domácí rybízové víno, které patří k nejchutnějším ovocným vínům | istock
Božsky chutná i rybízový koláč s tvarohem a drobenkou | istock
Vynikající snídani nebo svačinu připravíte, když do jogurtu přidáte rybíz a zasypete ho křupavou granolou | iStock
V parném létě vás osvěží chutná rybízová limonáda | iStock
Video se připravuje ...