Koláč s rybízem a cukrovým sněhem: 100 let starý recept podle slavné kuchařky Sandtnerové
1
/
11
Prohlédnout znovu
Koláč s rybízem a cukrovým sněhem: 100 let starý recept podle slavné kuchařky Sandtnerové
Pokud doma už nemáte bílky nebo vám sníh z nich nechutná, můžete vychladlý koláč potřít mírně oslazenou ušlehanou smetanou
|
iStock
Rybízový koláč s krustou z cukrového sněhu podle Sandtnerky si zamilujete
|
iStock
Věděli jste, že červený rybíz je nejen chutný, ale také zdravý? Podporuje krvetvorbu, posiluje imunitu, zlepšuje zažívání, zpevňuje cévy a podobně
|
iStock
I když se domácí rybízový likér nejčastěji dělá z černého rybízu, vynikající je i z toho červeného
|
iStock
Rybíz můžete využít i při přípravě muffinů, které pak můžete vzít k svačině třeba k vodě nebo na výlet
|
iStock
V zimě ke svíčkové oceníte rybíz naložený jako brusinky
|
iStock
Pokud máte rybízu dost, udělejte si domácí rybízové víno, které patří k nejchutnějším ovocným vínům
|
istock
Božsky chutná i rybízový koláč s tvarohem a drobenkou
|
istock
Vynikající snídani nebo svačinu připravíte, když do jogurtu přidáte rybíz a zasypete ho křupavou granolou
|
iStock
V parném létě vás osvěží chutná rybízová limonáda
|
iStock
Video se připravuje ...