Silný hovězí vývar: Recept na poctivou polévku i základ omáček
4
/
11
Prohlédnout znovu
Silný hovězí vývar: Recept na poctivou polévku i základ omáček
Hovězí vývar je základ
|
iStock
Příprava poctivého hovězího vývaru se nesmí uspěchat
|
Mall.tv
Základem hovězího vývaru jsou hovězí kosti a zelenina
|
Mall.tv
Hovězí vývar je základem většiny omáček a polévek
|
Mall.tv
Zeleninu k vývaru přidejte až na závěr vaření
|
Mall.tv
Při přípravě vývaru použijte morkové kosti
|
iStock
Pokud chcete vývar využít i na přípravu polévek, přidejte i hovězí maso
|
iStock
Kosti před pečením promažte olejem
|
iStock
Vývar povařte s pepřem, novým kořením a bobkovým listem
|
iStock
Bobkový list je skvělý na dobré trávení
|
iStock
Po vychlazení v lednici vznikne na vrchu přebytečná vrstva tuku
|
iStock