Logo magazínu

Šťavnatý losos z trouby: Víme, jak docílíte extra křupavé kůže!

1 / 9
Prohlédnout znovu

Šťavnatý losos z trouby: Víme, jak docílíte extra křupavé kůže!

Při pečení lososa je důležité jej nevysušit | Mall.cz
Brambory s cuketou nejdříve orestujte na plotně, lososa jen prohřejte | Mall.cz
Plátky lososa naporcujte souměrně, jeho příprava pak bude jednodušší | iStock
Brambory před pečením ještě orestujte na plotně | iStock
Cuketu nakrájejte na tenká kolečka | iStock
Lososa lehce pokapejte citronem. Citron dejte i na stůl, ať si jej každý může dochutit podle sebe | iStock
Lososa pečte na kvalitním olivovém oleji | iStock
Losos sám o sobě má nevýraznou chuť, proto jej důkladně okořeňte a opepřete | iStock
Tymián celý pokrm krásně provoní | iStock