Šťavnatý losos z trouby: Víme, jak docílíte extra křupavé kůže!
4
/
9
Prohlédnout znovu
Šťavnatý losos z trouby: Víme, jak docílíte extra křupavé kůže!
Při pečení lososa je důležité jej nevysušit
|
Mall.cz
Brambory s cuketou nejdříve orestujte na plotně, lososa jen prohřejte
|
Mall.cz
Plátky lososa naporcujte souměrně, jeho příprava pak bude jednodušší
|
iStock
Brambory před pečením ještě orestujte na plotně
|
iStock
Cuketu nakrájejte na tenká kolečka
|
iStock
Lososa lehce pokapejte citronem. Citron dejte i na stůl, ať si jej každý může dochutit podle sebe
|
iStock
Lososa pečte na kvalitním olivovém oleji
|
iStock
Losos sám o sobě má nevýraznou chuť, proto jej důkladně okořeňte a opepřete
|
iStock
Tymián celý pokrm krásně provoní
|
iStock