Logo magazínu

Víte, jak namořit zvěřinu? Díky této marinádě bude maso měkké a dá ze sebe to nejlepší

3 / 9
Prohlédnout znovu

Víte, jak namořit zvěřinu? Díky této marinádě bude maso měkké a dá ze sebe to nejlepší

Příprava mořidla k marinování masa je velmi jednoduchá | Mall.cz
Maso nechejte naložené minimálně půl dne, ideálně čtyři dny | Mall.cz
Maso je díky moření měkčí a chutnější | iStock
K přípravě mořidla využijte kořenovou zeleninu, mrkev, celer a petržel | iStock
Cibuli pokrájejte na drobno | iStock
Peprná chuť nového koření dodá masu ten správný říz | iStock
Bobkový list má blahodárný vliv na trávení, proto jej určitě v mořidle nevynechejte | iStock
Pepř pomáhá proti nadýmání | iStock
Pokud vám tymián moc nevoní, klidně jej můžete vynechat | iStock