Víte, jak namořit zvěřinu? Díky této marinádě bude maso měkké a dá ze sebe to nejlepší
1
/
9
Prohlédnout znovu
Víte, jak namořit zvěřinu? Díky této marinádě bude maso měkké a dá ze sebe to nejlepší
Příprava mořidla k marinování masa je velmi jednoduchá
|
Mall.cz
Maso nechejte naložené minimálně půl dne, ideálně čtyři dny
|
Mall.cz
Maso je díky moření měkčí a chutnější
|
iStock
K přípravě mořidla využijte kořenovou zeleninu, mrkev, celer a petržel
|
iStock
Cibuli pokrájejte na drobno
|
iStock
Peprná chuť nového koření dodá masu ten správný říz
|
iStock
Bobkový list má blahodárný vliv na trávení, proto jej určitě v mořidle nevynechejte
|
iStock
Pepř pomáhá proti nadýmání
|
iStock
Pokud vám tymián moc nevoní, klidně jej můžete vynechat
|
iStock