Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Pokud máte rádi česnek, nebojte se pár stroužků přidat do každé sklenice
|
iStock
Naše babičky pro chuť přidávaly k okurkám i vinný či křenový list
|
iStock
Velké okurky můžete před nakládáním nakrájet na kolečka
|
iStock
Správně naložené okurky jsou delikatesa
|
iStock
Pokud máte nakládaček dost, připravte z nich i nakládaný okurkový salát. V zimě, až budou okurky drahé, se vám bude hodit
|
iStock
Z přerostlých okurek připravte rychlokvašky, uvidíte, že se po nich jen zapráší
|
iStock
Už jste ochutnali domácí tatarskou omáčku? Hotová je za pár minut a s těmi z obchodu se vůbec nedá srovnávat
|
iStock
Čerstvé nakládačky ale nemusíte jen zavařovat. Nastrouhejte je, přidejte česnek, řecký jogurt nebo zakysanou smetanu a kopr a pochutnejte si na řecké specialitě zvané tzatziki
|
iStock
Polévka z nakládaných okurek chutná skvěle, určitě ji vyzkoušejte
|
iStock
Video se připravuje ...
V horku vás osvěží domácí okurková limonáda
|
iStock
Zbylé čerstvé nakládačky využijte třeba do salátu. Místo nožem je ale nastrouhejte škrabkou na zeleninu, vzniknou tak efektní ruličky
|
iStock