Logo magazínu

Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák

1 / 13
Prohlédnout znovu

Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák

Pokud máte rádi česnek, nebojte se pár stroužků přidat do každé sklenice | iStock
Naše babičky pro chuť přidávaly k okurkám i vinný či křenový list | iStock
Velké okurky můžete před nakládáním nakrájet na kolečka | iStock
Správně naložené okurky jsou delikatesa | iStock
Pokud máte nakládaček dost, připravte z nich i nakládaný okurkový salát. V zimě, až budou okurky drahé, se vám bude hodit | iStock
Z přerostlých okurek připravte rychlokvašky, uvidíte, že se po nich jen zapráší | iStock
Už jste ochutnali domácí tatarskou omáčku? Hotová je za pár minut a s těmi z obchodu se vůbec nedá srovnávat | iStock
Čerstvé nakládačky ale nemusíte jen zavařovat. Nastrouhejte je, přidejte česnek, řecký jogurt nebo zakysanou smetanu a kopr a pochutnejte si na řecké specialitě zvané tzatziki | iStock
Polévka z nakládaných okurek chutná skvěle, určitě ji vyzkoušejte | iStock
Video se připravuje ...
V horku vás osvěží domácí okurková limonáda | iStock
Zbylé čerstvé nakládačky využijte třeba do salátu. Místo nožem je ale nastrouhejte škrabkou na zeleninu, vzniknou tak efektní ruličky | iStock
Video se připravuje ...