Logo magazínu

Hitovky z koupaliště u vás doma: Langoše, burgery i malinovka s lepší chutí a za pár korun

4 / 26
Prohlédnout znovu

Hitovky z koupaliště u vás doma: Langoše, burgery i malinovka s lepší chutí a za pár korun

Domácí burger s bramborovou slámou | iStock
Domácí langoše | iStock
Bez domácího burgeru si nebudete moct letní grilovačku představit | F.O.O.D.
Video se připravuje ...
Na zvenku křupavé a uvnitř jemné hranolky se nejlépe hodí varný typ C. Rozhodně se vyhněte novým bramborám, jsou totiž příliš vodnaté | istock
Domácí langoše s kečupem a sýrem vám budou rozhodně chutnat víc než ty kupované | F.O.O.D.
Těsto na langoše by se nemělo moc lepit, ale ani být moc tuhé | istock
Langoš můžete ozdobit i nasladko. Těsto je totiž chuťově neutrální | F.O.O.D.
Udělali jste omylem moc těsta? Nevadí, těsto na langoše vydrží v ledničce až 5 dní | istock
Těsto na langoše zvládnete snadno | F.O.O.D.
Pizza rolky | iStock
Burger není nezdravé jídlo, pokud ho děláte z kvalitních surovin | F.O.O.D.
Majonézu můžete odlehčit bílým jogurtem | iStock
Batátové hranolky jsou nejlepší a nejjednodušší věc, kterou ze sladkých brambor můžete připravit | istock
Kuřecí špízy satay | F.O.O.D.
Video se připravuje ...
Do skleniček určitě přidejte kostky ledu, ale můžete tam naaranžovat i kousky ovoce, plátky citronu nebo třeba lístky máty | iStock
Do skleniček určitě přidejte kostky ledu, ale můžete tam naaranžovat i kousky ovoce, plátky citronu nebo třeba lístky máty | istock
Na klasický burger se nejlépe hodí vyzrálé hovězí z krku, které má 15–20 % tuku, burger bude díky tuku šťavnatý | iStock
Tatarka připravená doma je úplně jiná liga | iStock
Video se připravuje ...
Burger skládejte s rozmyslem, aby k sobě suroviny chuťově ladily a jedna podporovala druhou | iStock
Langoše s avokádem, rajčaty a lososem vám budou chutnat | F.O.O.D.
Domácí jahodová limonáda tvoří s melounem dokonale osvěžující kombinaci | iStock
Do skleniček určitě přidejte kostky ledu, ale můžete tam naaranžovat i kousky ovoce, plátky citronu nebo třeba lístky máty | F.O.O.D.
Doma dělané hranolky nikdy nebudou jedna jako druhá a je v tom i část jejich kouzla, přesto byste se měli snažit, aby byly rozdíly mezi nimi co nejmenší | iStock