Logo magazínu

Křehký a voňavý květák s gratinovanou kůrkou podle Koko: Parádní oběd z jednoho pekáče

3 / 10
Prohlédnout znovu

Křehký a voňavý květák s gratinovanou kůrkou podle Koko: Parádní oběd z jednoho pekáče

Lahodné jídlo s minimem špinavého nádobí a práce, takový je gratinovaný květák | Mall
Jídlo by mělo být gratinované dozlatova | Mall
Gratinovaný květák můžete připravit v mikrovlnné troubě | Mall
Pár listů gratinujte spolu s květákem | iStock
Květák pokrájejte na drobné kousky, zbylý košťál můžete využít na polévku | iStock
Se sýrem nešetřete | iStock
Díky strouhance vytvoříte na povrchu jemně křupavou krustu | iStock
Hořčici použijte anglickou nebo dijonskou | iStock
Stačí malá špetka curry koření a celý pokrm dostane šmrnc | iStock
Smetanu pořádně promíchejte se sýrem, hořčicí, kořením a bylinkami, aby vytvořila lahodnou omáčku | iStock