Křehký a voňavý květák s gratinovanou kůrkou podle Koko: Parádní oběd z jednoho pekáče
2
/
10
Prohlédnout znovu
Křehký a voňavý květák s gratinovanou kůrkou podle Koko: Parádní oběd z jednoho pekáče
Lahodné jídlo s minimem špinavého nádobí a práce, takový je gratinovaný květák
|
Mall
Jídlo by mělo být gratinované dozlatova
|
Mall
Gratinovaný květák můžete připravit v mikrovlnné troubě
|
Mall
Pár listů gratinujte spolu s květákem
|
iStock
Květák pokrájejte na drobné kousky, zbylý košťál můžete využít na polévku
|
iStock
Se sýrem nešetřete
|
iStock
Díky strouhance vytvoříte na povrchu jemně křupavou krustu
|
iStock
Hořčici použijte anglickou nebo dijonskou
|
iStock
Stačí malá špetka curry koření a celý pokrm dostane šmrnc
|
iStock
Smetanu pořádně promíchejte se sýrem, hořčicí, kořením a bylinkami, aby vytvořila lahodnou omáčku
|
iStock