Logo magazínu

Moravský vrabec s kedlubnovým zelím: Tradiční pochoutka téměř bez práce

5 / 10
Prohlédnout znovu

Moravský vrabec s kedlubnovým zelím: Tradiční pochoutka téměř bez práce

Moravský vrabec je oblíbená česká klasika | Mall
Příprava moravského vrabce je časově náročná, přesto velmi snadná | Mall
Zelí z kedlubny je hotové rychleji | Mall
Kedlubnu můžete nastrouhat nahrubo nebo využijte robota | iStock
Cibulku nakrájejte najemno a podložte jí maso | iStock
Díky česneku, kmínu a cibuli má moravský vrabec svoji jedinečnou chuť | iStock
Přidejte dostatečné množství mouky, abyste získali konzistenci, kterou máte nejraději | iStock
Vyberte si kvalitní vepřové maso, ideálně hodně prorostlé, aby bylo dostatečně tučné | iStock
Vepřové maso nakrájejte na menší kostičky, zhruba 4 centimetry veliké | iStock
Pokud si chcete klasického vrabce trošku "vylepšit" můžete přidat pár lístků šalvěje | iStock