Moravský vrabec s kedlubnovým zelím: Tradiční pochoutka téměř bez práce
2
/
10
Prohlédnout znovu
Moravský vrabec s kedlubnovým zelím: Tradiční pochoutka téměř bez práce
Moravský vrabec je oblíbená česká klasika
|
Mall
Příprava moravského vrabce je časově náročná, přesto velmi snadná
|
Mall
Zelí z kedlubny je hotové rychleji
|
Mall
Kedlubnu můžete nastrouhat nahrubo nebo využijte robota
|
iStock
Cibulku nakrájejte najemno a podložte jí maso
|
iStock
Díky česneku, kmínu a cibuli má moravský vrabec svoji jedinečnou chuť
|
iStock
Přidejte dostatečné množství mouky, abyste získali konzistenci, kterou máte nejraději
|
iStock
Vyberte si kvalitní vepřové maso, ideálně hodně prorostlé, aby bylo dostatečně tučné
|
iStock
Vepřové maso nakrájejte na menší kostičky, zhruba 4 centimetry veliké
|
iStock
Pokud si chcete klasického vrabce trošku "vylepšit" můžete přidat pár lístků šalvěje
|
iStock