Mrkvance z Polné: Recept na buchtičky, které se na Vysočině pečou od nepaměti
4
/
10
Prohlédnout znovu
Mrkvance z Polné: Recept na buchtičky, které se na Vysočině pečou od nepaměti
Dozlatova upečené teplé mrkvance potřete rozpuštěným máslem a pocukrujte moučkovým cukrem
|
F.O.O.D.
Mrkvance jsou vynikající buchtičky z kynutého těsta s náplní z podušené, najemno nastrouhané, oslazené mrkve
|
iStock
Správně nakynuté těsto by mělo svůj objem zvětšit přibližně dvojnásobně
|
iStock
Základem náplně do mrkvanců je, jak už název moučníku napovídá, mrkev
|
iStock
Pokud ale nemáte dost mrkve, klidně ji nastavte nastrouhanými jablíčky
|
iStock
Fenykl se do pokrmů, ať už sladkých či slaných, přidává především v italské a francouzské kuchyni
|
iStock
Příliš řídkou mrkvovou náplň můžete zahustit hrstí mletého máku
|
iStock
Už jste ochutnali další moučníky, při jejichž přípravě hraje mrkev prim? Třeba stále oblíbenější mrkvový dort
|
iStock
Vynikající jsou i mrkvové cupcakes, které budou ozdobou každého stolu
|
iStock
Video se připravuje ...