Knedlíčky z ricotty s křupavou slaninovou strouhankou podle Koko
3
/
10
Prohlédnout znovu
Knedlíčky z ricotty s křupavou slaninovou strouhankou podle Koko
Gnudi jemně posypte křupavou opečenou slaninovou strouhankou a parmazánem
|
Mall
Díky slaninové strouhance vykouzlíte z obyčejných těstovin neodolatelný pokrm
|
Mall
Naučte se s Koko připravit nadýchané gnudi, které se přímo rozplývají na jazyku
|
Mall
Česnek nejdříve osmahněte na pánvi, než jej rozmixujete se slaninou a chlebem
|
iStock
Italský chléb jemně pokapaný olivovým olejem a opečený alespoň z jedné strany je do strouhanky nejlepší
|
iStock
Těstoviny na závěr posypte jemně nastrouhaným parmazánem
|
iStock
Vyberte opravdu kvalitní ricottu, díky ní budou gnudi chutnat ještě lépe
|
iStock
Na obalení nejlépe poslouží semolina, pomůže přes noc gnudi náležitě vysušit
|
iStock
Slaninu si na pánvi pořádně osmahněte, než ji vložíte do mixéru s ostatními surovinami
|
iStock
Lístky šalvěje opečte na trošce olivového oleje spolu s česnekem, slaninovou strouhanku krásně provoní
|
iStock