Logo magazínu

Knedlíčky z ricotty s křupavou slaninovou strouhankou podle Koko

3 / 10
Prohlédnout znovu

Knedlíčky z ricotty s křupavou slaninovou strouhankou podle Koko

Gnudi jemně posypte křupavou opečenou slaninovou strouhankou a parmazánem | Mall
Díky slaninové strouhance vykouzlíte z obyčejných těstovin neodolatelný pokrm | Mall
Naučte se s Koko připravit nadýchané gnudi, které se přímo rozplývají na jazyku | Mall
Česnek nejdříve osmahněte na pánvi, než jej rozmixujete se slaninou a chlebem | iStock
Italský chléb jemně pokapaný olivovým olejem a opečený alespoň z jedné strany je do strouhanky nejlepší | iStock
Těstoviny na závěr posypte jemně nastrouhaným parmazánem | iStock
Vyberte opravdu kvalitní ricottu, díky ní budou gnudi chutnat ještě lépe | iStock
Na obalení nejlépe poslouží semolina, pomůže přes noc gnudi náležitě vysušit | iStock
Slaninu si na pánvi pořádně osmahněte, než ji vložíte do mixéru s ostatními surovinami | iStock
Lístky šalvěje opečte na trošce olivového oleje spolu s česnekem, slaninovou strouhanku krásně provoní | iStock