Podzimní polévky 13x jinak: Dýňová, čočková i uzená
3
/
8
Prohlédnout znovu
Podzimní polévky 13x jinak: Dýňová, čočková i uzená
Hustou polévku z červené čočky se špetkou římského kmínu můžete dochutit trochou kokosového mléka a čerstvým koriandrem.
|
iStock
Oblíbenou kulajdu můžete při podávání dozdobit lžící zakysané smetany a snítkou čerstvého kopru.
|
iStock
Pokud spěcháte, připravte gulášovou polévku ve zrychlené verzi z mletého masa.
|
iStock
Krémovou žampiónovou polévku na talíři dozdobte plátky na másle osmažených hub.
|
iStock
Do květákové polévky zkuste přidat mrkev, hned bude trochu jiná.
|
iStock
Chuť kapustové polévky vylepšíte somaženou slaninou nebo klobáskou.
|
iStock
Zasytí a zahřeje také francouzská cibulová polévka se sýrovým toastem.
|
iStock
Rychlá dýňová polévka je stále oblíbenější. Zkuste ji někdy zjemnit třeba kokosovým mlékem.
|
iStock