Logo magazínu

Podzimní polévky 13x jinak: Dýňová, čočková i uzená

5 / 13
Prohlédnout znovu

Podzimní polévky 13x jinak: Dýňová, čočková i uzená

Hustou polévku z červené čočky se špetkou římského kmínu můžete dochutit trochou kokosového mléka a čerstvým koriandrem. | iStock
Jihočeská kulajda | F.O.O.D.
Falešná dršťkovka z hlívy ústřičné | iStock
Oblíbenou kulajdu můžete při podávání dozdobit lžící zakysané smetany a snítkou čerstvého kopru. | iStock
Krémovou žampiónovou polévku na talíři dozdobte plátky na másle osmažených hub. | iStock
Pečená hovězí polévka s houbami a kroupami | F.O.O.D.
Gulášová polévka | iStock.com
Pokud spěcháte, připravte gulášovou polévku ve zrychlené verzi z mletého masa. | iStock
Video se připravuje ...
Do květákové polévky zkuste přidat mrkev, hned bude trochu jiná. | iStock
Chuť kapustové polévky vylepšíte somaženou slaninou nebo klobáskou. | iStock
Zasytí a zahřeje také francouzská cibulová polévka se sýrovým toastem. | iStock
Rychlá dýňová polévka je stále oblíbenější. Zkuste ji někdy zjemnit třeba kokosovým mlékem. | iStock