Podzimní polévky 13x jinak: Dýňová, čočková i uzená
5
/
13
Prohlédnout znovu
Podzimní polévky 13x jinak: Dýňová, čočková i uzená
Hustou polévku z červené čočky se špetkou římského kmínu můžete dochutit trochou kokosového mléka a čerstvým koriandrem.
|
iStock
Jihočeská kulajda
|
F.O.O.D.
Falešná dršťkovka z hlívy ústřičné
|
iStock
Oblíbenou kulajdu můžete při podávání dozdobit lžící zakysané smetany a snítkou čerstvého kopru.
|
iStock
Krémovou žampiónovou polévku na talíři dozdobte plátky na másle osmažených hub.
|
iStock
Pečená hovězí polévka s houbami a kroupami
|
F.O.O.D.
Gulášová polévka
|
iStock.com
Pokud spěcháte, připravte gulášovou polévku ve zrychlené verzi z mletého masa.
|
iStock
Video se připravuje ...
Do květákové polévky zkuste přidat mrkev, hned bude trochu jiná.
|
iStock
Chuť kapustové polévky vylepšíte somaženou slaninou nebo klobáskou.
|
iStock
Zasytí a zahřeje také francouzská cibulová polévka se sýrovým toastem.
|
iStock
Rychlá dýňová polévka je stále oblíbenější. Zkuste ji někdy zjemnit třeba kokosovým mlékem.
|
iStock