Logo magazínu

Co uvařit k obědu: 5 pestrých pokrmů na každý všední den v týdnu

2 / 12
Prohlédnout znovu

Co uvařit k obědu: 5 pestrých pokrmů na každý všední den v týdnu

Grilované cukety podávané s pestrým salátem z bulguru, cherry rajčat a zelené petrželky, posypané sýrem feta, jsou skvělým tipem na lehkou večeři | F.O.O.D.
Batátový krém s kokosovým mlékem a cizrnou zahřeje nejen na těle, ale i na duši | F.O.O.D.
Tortilly se šťavnatou krkovičkou, fazolovým hummusem a rajčatovou salsou potěší i zapřísáhlé masožrouty | F.O.O.D.
Netradičně připravenou tresku s pečenými paprikami a cibulí si vychutnáte s křupavou bagetou a osvěžujícím domácím dipem | F.O.O.D.
Nejen vegetariánům zachutnají pečené batáty, červené zelí a kadeřávek, doplněné křupavou cizrnou ochucenou voňavým kari kořením, to vše přelité dresinkem ze sezamové pasty | F.O.O.D.
Batátové hranolky jsou nejlepší a nejjednodušší věc, kterou ze sladkých brambor můžete připravit | istock
V létě oceníte cuketové pickles, které se hodí ke každému jídlu | F.O.O.D./Johana Střížková
Batáty chutnají skvěle i plněné | profimedia
Krkovička na grilu je šťavnatá, přebytek tuku v mase se vypeče | iStock
A co cuketové placičky? Nezapomněli jste na ně? | iStock
Buchtu na styl brownies si můžete v jednoduchých pár krocích upéct i z cukety | istock.com
Už máte červnové číslo časopisu F.O.O.D.? | F.O.O.D.