Co uvařit k obědu: 5 pestrých pokrmů na každý všední den v týdnu
Grilované cukety podávané s pestrým salátem z bulguru, cherry rajčat a zelené petrželky, posypané sýrem feta, jsou skvělým tipem na lehkou večeři
|
F.O.O.D.
Batátový krém s kokosovým mlékem a cizrnou zahřeje nejen na těle, ale i na duši
|
F.O.O.D.
Tortilly se šťavnatou krkovičkou, fazolovým hummusem a rajčatovou salsou potěší i zapřísáhlé masožrouty
|
F.O.O.D.
Netradičně připravenou tresku s pečenými paprikami a cibulí si vychutnáte s křupavou bagetou a osvěžujícím domácím dipem
|
F.O.O.D.
Nejen vegetariánům zachutnají pečené batáty, červené zelí a kadeřávek, doplněné křupavou cizrnou ochucenou voňavým kari kořením, to vše přelité dresinkem ze sezamové pasty
|
F.O.O.D.
Batátové hranolky jsou nejlepší a nejjednodušší věc, kterou ze sladkých brambor můžete připravit
|
istock
V létě oceníte cuketové pickles, které se hodí ke každému jídlu
|
F.O.O.D./Johana Střížková
Batáty chutnají skvěle i plněné
|
profimedia
Krkovička na grilu je šťavnatá, přebytek tuku v mase se vypeče
|
iStock
A co cuketové placičky? Nezapomněli jste na ně?
|
iStock
Buchtu na styl brownies si můžete v jednoduchých pár krocích upéct i z cukety
|
istock.com
Už máte červnové číslo časopisu F.O.O.D.?
|
F.O.O.D.