Logo magazínu

Co uvařit k obědu? 5 pestrých pokrmů na každý všední den v týdnu

1 / 9
Prohlédnout znovu

Co uvařit k obědu? 5 pestrých pokrmů na každý všední den v týdnu

Netradičně připravenou tresku s pečenými paprikami a cibulí si vychutnáte s křupavou bagetou a osvěžujícím domácím dipem | F.O.O.D.
Grilované cukety podávané s pestrým salátem z bulguru, cherry rajčat a zelené petrželky posypané sýrem feta, jsou skvělým tipem na lehkou večeři | F.O.O.D.
Batátový krém s kokosovým mlékem a cizrnou zahřeje nejen na těle, ale i na duši | F.O.O.D.
Z batátů si můžete připravit i skvělé hranolky | istock
Tortilly se šťavnatou krkovičkou, fazolovým hummusem a rajčatovou salsou potěší i zapřísáhlé masožrouty | F.O.O.D.
Restovaná zelenina s kuřecím masem | F.O.O.D.
Video se připravuje ...
V létě oceníte cuketové pickles, které se hodí ke každému jídlu | F.O.O.D./Johana Střížková
Video se připravuje ...