Logo magazínu

Utopenci, nejlepší, co znáte! Jak je naložit, aby byl výsledek dokonalý?

2 / 10
Prohlédnout znovu

Utopenci, nejlepší, co znáte! Jak je naložit, aby byl výsledek dokonalý?

Domácí utopenci | profimedia.cz
Na domácí utopence vybírejte kvalitní špekáčky, ne buřty! | Profimedia
Špekáčky nařízněte podélně a naplňte | Profimedia
Beraní rohy, feferonky, nebo chilli? Naplňte si utopence tím, co máte rádi. | Profimedia
Naložené utopence nechte odležet nejméně týden, aby do sebe nasákly všechny chutě. | profimedia.cz
Utopence si nejlépe vychutnáte s dobrým čerstvým chlebem a někdo i s pivem. | profimedia.cz
Poznáte rozdíl mezi buřtem a špekáčkem? Po čem v obchodě sáhnout? | iStock
Někdy se špekáčky nakládají i nakrájené na kolečka. | Profimedia
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...