Logo magazínu

Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5 receptů, které budete milovat

4 / 8
Prohlédnout znovu

Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5 receptů, které budete milovat

Plněné bramborové knedlíky | F.O.O.D.
Trhaný králík, aby byl dokonale měkký a maso se rozpadalo, bude chtít upéct už den dopředu, ale stačí vše naskládat do pekáčku, vložit do trouby a o víc se nestarat | F.O.O.D.
Zbyl vám z pondělního vaření kousek slaniny? Nakrájejte ji do těchto skvělých cuketových placiček | F.O.O.D.
Domácí bramborové šišky se strouhankou a ořechy – tradiční jídlo chudých vůbec nemusí chutnat skromně | F.O.O.D.
Všemi milovaná klasika, dětmi i dospělými. Maďarský recept, který jsme si v našich krajích vzali za svůj | Karolína Fourová
Video se připravuje ...
Máte v mrazáku králíka a pořád se vám do jeho pečení příliš nechce? Pusťte se do trhaného králíka na krupicové kaši podle receptu herce a moderátora Lukáše Hejlíka | F.O.O.D.
Video se připravuje ...