Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5 receptů, které budete milovat
2
/
8
Prohlédnout znovu
Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5 receptů, které budete milovat
Trhaný králík, aby byl dokonale měkký a maso se rozpadalo, bude chtít upéct už den dopředu, ale stačí vše naskládat do pekáčku, vložit do trouby a o víc se nestarat
|
F.O.O.D.
Zbyl vám z pondělního vaření kousek slaniny? Nakrájejte ji do těchto skvělých cuketových placiček
|
F.O.O.D.
Pusťte se do bramborových knedlíků plněných špenátem a žampiony se smetanovou brynzou a dokřupava vypečenou slaninou
|
F.O.O.D.
Domácí bramborové šišky se strouhankou a ořechy – tradiční jídlo chudých vůbec nemusí chutnat skromně
|
F.O.O.D.
Všemi milovaná klasika, dětmi i dospělými. Maďarský recept, který jsme si v našich krajích vzali za svůj
|
Karolína Fourová
Video se připravuje ...
Máte v mrazáku králíka a pořád se vám do jeho pečení příliš nechce? Pusťte se do trhaného králíka na krupicové kaši podle receptu herce a moderátora Lukáše Hejlíka
|
F.O.O.D.
Video se připravuje ...