Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty, které se dědí po generace
Uzená polévka s kroupami a hráškem je recept, který si zapíšete do svého receptáře a budete se k němu pravidelně vracet
|
F.O.O.D.
Bramboračku vždycky připravujte na másle. Bude krémová, bude lépe chutnat a krásně vonět
|
iStock
Polévka s tradicí, to je pikantní zelňačka s klobásou a lžící zakysané smetany navrch
|
F.O.O.D.
My radíme, sáhněte při vaření poctivého buřtguláše po masovém nebo zeleninovém vývaru, bude mít mnohem lepší chuť a nezapomeňte na kvalitní špekáčky
|
iStock
Na surovinách se nežinýrujte, hrachovou polévku s česnekem připravte na sádle s opečenými kousky špeku, ať má plnou chuť
|
profimedia
Existuje někdo, kdo nemiluje česnečku?
|
iStock
Tradiční polévka z čočky je klasika, které české suroviny nesmírně sluší
|
F.O.O.D.
My radíme, sáhněte při vaření poctivého buřtguláše po masovém nebo zeleninovém vývaru, bude mít mnohem lepší chuť a nezapomeňte na kvalitní špekáčky
|
iStock
My radíme, sáhněte při vaření poctivého buřtguláše po masovém nebo zeleninovém vývaru, bude mít mnohem lepší chuť a nezapomeňte na kvalitní špekáčky
|
iStock
Už máte zářijové číslo časopisu F.O.O.D.?
|
F.O.O.D.