Logo magazínu

Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty, které se dědí po generace

1 / 10
Prohlédnout znovu

Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty, které se dědí po generace

Uzená polévka s kroupami a hráškem je recept, který si zapíšete do svého receptáře a budete se k němu pravidelně vracet | F.O.O.D.
Bramboračku vždycky připravujte na másle. Bude krémová, bude lépe chutnat a krásně vonět | iStock
Polévka s tradicí, to je pikantní zelňačka s klobásou a lžící zakysané smetany navrch | F.O.O.D.
My radíme, sáhněte při vaření poctivého buřtguláše po masovém nebo zeleninovém vývaru, bude mít mnohem lepší chuť a nezapomeňte na kvalitní špekáčky | iStock
Na surovinách se nežinýrujte, hrachovou polévku s česnekem připravte na sádle s opečenými kousky špeku, ať má plnou chuť | profimedia
Existuje někdo, kdo nemiluje česnečku? | iStock
Tradiční polévka z čočky je klasika, které české suroviny nesmírně sluší | F.O.O.D.
My radíme, sáhněte při vaření poctivého buřtguláše po masovém nebo zeleninovém vývaru, bude mít mnohem lepší chuť a nezapomeňte na kvalitní špekáčky | iStock
My radíme, sáhněte při vaření poctivého buřtguláše po masovém nebo zeleninovém vývaru, bude mít mnohem lepší chuť a nezapomeňte na kvalitní špekáčky | iStock
Už máte zářijové číslo časopisu F.O.O.D.? | F.O.O.D.