Logo magazínu

Dětské dezerty, kterým neodolají: Připravte domácí pribináček, termix nebo pudink

1 / 11
Prohlédnout znovu

Dětské dezerty, kterým neodolají: Připravte domácí pribináček, termix nebo pudink

Stačí uvařit pudink a do ještě teplého vešlehat vláčný tvaroh z vaničky | iStock
Každý den k svačině jedině pramen zdraví z Posázaví, zpívaly děti v oblíbené české hudební komedii Ať žijí duchové! | iStock
Zapomeňte na pudinkový prášek v sáčku. Poctivý vanilkový pudink, jak ho dělávaly naše babičky, je uvařený ze smetany ke šlehání, žloutků, špetky škrobu, trochy cukru a pravé vanilky | iStock
Na domácí Pribináček si vystačíte s tvarohem, smetanou ke šlehání, trochou zakysané smetany a s cukrem | iStock
Dětmi po generace velmi oblíbený je i další dezert, který je z termizovaného, tedy tepelně upraveného tvarohu | iStock
Pokud dáváte přednost čokoládové příchuti, zapomeňte tentokrát na kakaový prášek a ke vzniklému krému vmíchejte ještě ve vodní lázni rozpuštěnou čokoládu | iStock
Základní domácí smetanový pribináček můžete podle preferencí strávníků ochutit třeba kakaem nebo karobovým práškem, nastrouhanou čokoládou, čerstvým rozmixovaným ovocem a podobně | iStock
Populární dezert z tvarohu a smetany děti svačí už 65 let, řada z nich by ho mohla konzumovat na kila | iStock
Dětmi po generace velmi oblíbený je i další dezert, který je z termizovaného, tedy tepelně upraveného tvarohu. Odtud také název termix | iStock
Příprava pravého domácího pudinku bez lepku a barviv sice zabere o něco více času, rozhodně ale stojí za to | iStock
Na domácím pudinku si rádi pochutnají i dospělí | iStock