Logo magazínu

Dochází vám nápady? Máme pro vás 5 rychlých obědů na všední dny

2 / 10
Prohlédnout znovu

Dochází vám nápady? Máme pro vás 5 rychlých obědů na všední dny

Šťouchaný hrášek můžete ozvláštnit třeba čerstvou mátou nebo dozlatova opraženou slaninou | F.O.O.D.
Tortilly před plněním můžete narychlo z každé strany zlehka osmahnout na rozpálené pánvi potřené olejem | F.O.O.D.
Z kuskusu můžete do polévky udělat i knedlíčky. Stačí ho připravit podle návodu, do zchladlého vmíchat vejce, nakrájenou pažitku, petrželku nebo libeček, osolit, přidat tolik strouhanky, aby šly udělat knedlíčky, a ty zavařit přímo do polévky | F.O.O.D.
Na skus pečená zelenina zůstane krásně křupavá, plná chuti, živin a zároveň hezká na pohled | F.O.O.D.
Edamame jsou nezralé sojové boby, které jsou bohatým zdrojem bílkovin, minerálů a vlákniny. Hodí se nejen do těstovin, ale i do polévek, do salátů, do poké bowls i do dušených mas | F.O.O.D.
Zelená kaše sluší i kyjevskému řízku | F.O.O.D.
Další inspirací může být lečo s vejcem | F.O.O.D.
Kuřecí vývar můžete použít jako základ rychlé verze exotické Pho polévky | F.O.O.D.
Vyzkoušejte smaženky ze starého chleba s pečenou zeleninou | F.O.O.D.
Už máte nové číslo časopisu F.O.O.D.? | F.O.O.D.