Retro zákusky z legendární cukrárny Myšák: Udělejte si je doma podle originálního receptu
Nadýchaná čepice ze sladkého sněhu máčená v čokoládě a domácí piškot. Také milujete indiánky?
|
F.O.O.D.
Cukrárna Myšák ve Vodičkově ulici je vyhlášená už od dob první republiky
|
iStock
Větrníky z cukrárny Myšák jsou přesně takové, jaké si je pamatujete z dětství
|
cukrárna Myšák
Kvalitu čokolády na polévání indiánků nepodceňte, ať vám zákusky opravdu chutnají
|
iStock
Domácí kremrole z listového těsta
|
F.O.O.D./Honza Zima
Video se připravuje ...
Odpalované těsto možná vypadá složitě, ale pokud dodržíte správný poměr surovin a budete poctivě „odpalovat“ v hrnci a postupně vmíchávat vejce, nečíhá na vás žádné skryté nebezpečí
|
cukrárna Myšák
Pomoci při pečení vám mohou i děti
|
iStock
Poctivé kremrole musí být z domácího listového těsta.
|
iStock
Dobře vyšlehaný sníh z bílků je základem indiánů i kremrolí
|
iStock