Jídlo na dva dny: Tradiční recepty, které druhý den chutnají ještě lépe
5
/
19
Prohlédnout znovu
Jídlo na dva dny: Tradiční recepty, které druhý den chutnají ještě lépe
Takový zabijačkový guláš uvaříte i bez domácí zabijačky, stačí skočit k řezníkovi
|
F.O.O.D.
S domácí rajskou se neodmyslitelně pojí i plněné papriky
|
F.O.O.D.
Maso na guláš můžete vytáhnout z mrazáku
|
istock
Svíčková na smetaně podle časopisu F.O.O.D. vám vydrží v lednici ještě další dva dny
|
F.O.O.D.
Klasickým jídlem k ohřátí je guláš
|
iStock
Fazolová polévka je výborná a pochutnáte si i druhý den
|
David Turecký
Kromě fazolí můžete do mleté masové směsi klidně přidat i sterilovanou kukuřici
|
iStock
Na vývar potřebujete hodně surovin, ale polévku pak můžete i zamrazit
|
Shutterstock
Vývar je grunt, zvlášť, když potřebujete navařit do zásoby
|
Shutterstock
Rajskou omáčku děti milují. Jeden den ji servírujte s knedlíkem, druhý den s kolínky
|
F.O.O.D.
Svíčková vydrží 3 dny, stačí ji jen dobře prohřát
|
istock
Masová směs bude chutnat s rýží nebo hranolkami, ale i ohřátá s chlebem
|
iStock
Také bramborový guláš chutná lépe, když se odleží
|
iStock
Luštěninové směsi a polévky jsou na více dní ideálním jídlem
|
iStock.com
Čočku na kyselo si můžete vychutnat s uzeným jako klasiku
|
Šárka Babická
A druhý den ji ohřejte netradičně s klobáskami
|
Šárka Babická
Luštěniny vás při vaření na více dní zachrání
|
istock.com
Vývar pomůže posílit i imunitu
|
Shutterstock
Masovou směs uvaříte hravě v jednom hrnci
|
iStock