Logo magazínu

Jídlo na dva dny: Tradiční recepty, které druhý den chutnají ještě lépe

5 / 19
Prohlédnout znovu

Jídlo na dva dny: Tradiční recepty, které druhý den chutnají ještě lépe

Takový zabijačkový guláš uvaříte i bez domácí zabijačky, stačí skočit k řezníkovi | F.O.O.D.
S domácí rajskou se neodmyslitelně pojí i plněné papriky | F.O.O.D.
Maso na guláš můžete vytáhnout z mrazáku | istock
Svíčková na smetaně podle časopisu F.O.O.D. vám vydrží v lednici ještě další dva dny | F.O.O.D.
Klasickým jídlem k ohřátí je guláš | iStock
Fazolová polévka je výborná a pochutnáte si i druhý den | David Turecký
Kromě fazolí můžete do mleté masové směsi klidně přidat i sterilovanou kukuřici | iStock
Na vývar potřebujete hodně surovin, ale polévku pak můžete i zamrazit | Shutterstock
Vývar je grunt, zvlášť, když potřebujete navařit do zásoby | Shutterstock
Rajskou omáčku děti milují. Jeden den ji servírujte s knedlíkem, druhý den s kolínky | F.O.O.D.
Svíčková vydrží 3 dny, stačí ji jen dobře prohřát | istock
Masová směs bude chutnat s rýží nebo hranolkami, ale i ohřátá s chlebem | iStock
Také bramborový guláš chutná lépe, když se odleží | iStock
Luštěninové směsi a polévky jsou na více dní ideálním jídlem | iStock.com
Čočku na kyselo si můžete vychutnat s uzeným jako klasiku | Šárka Babická
A druhý den ji ohřejte netradičně s klobáskami | Šárka Babická
Luštěniny vás při vaření na více dní zachrání | istock.com
Vývar pomůže posílit i imunitu | Shutterstock
Masovou směs uvaříte hravě v jednom hrnci | iStock