Logo magazínu

Šťavnatí rošťáci z kuřecího masa podle receptu Haliny Pawlowské

3 / 8
Prohlédnout znovu

Šťavnatí rošťáci z kuřecího masa podle receptu Haliny Pawlowské

Výtečné kuřecí "rošťáky" vykouzlíte z pár surovin a o nedělním obědě budete za hvězdu | profimedia
Halina Pawlowská vydala i rodinnou kuchařku | profimedia
Zbytky upečených rošťáků můžete naplnit i domácí housky k večeři | časopis F.O.O.D.
Halina Pawlowská | profimedia
Díky marinádě, do které kuřecí medailonky naložíte, se bude maso doslova rozplývat na jazyku. Můžete přidat i cibuli | iStock
Spisovatelka je vtipná, trefná a skvěle vaří | profimedia
Kuřecí maso je oblíbené a vaříme ho neustále. Proto se hodí jakákoliv obměna | iStock
Halina sepsala své nejoblíbenější recepty do rodinné kuchařky | profimedia