Šťavnatí rošťáci z kuřecího masa podle receptu Haliny Pawlowské
1
/
8
Prohlédnout znovu
Šťavnatí rošťáci z kuřecího masa podle receptu Haliny Pawlowské
Výtečné kuřecí "rošťáky" vykouzlíte z pár surovin a o nedělním obědě budete za hvězdu
|
profimedia
Halina Pawlowská vydala i rodinnou kuchařku
|
profimedia
Zbytky upečených rošťáků můžete naplnit i domácí housky k večeři
|
časopis F.O.O.D.
Halina Pawlowská
|
profimedia
Díky marinádě, do které kuřecí medailonky naložíte, se bude maso doslova rozplývat na jazyku. Můžete přidat i cibuli
|
iStock
Spisovatelka je vtipná, trefná a skvěle vaří
|
profimedia
Kuřecí maso je oblíbené a vaříme ho neustále. Proto se hodí jakákoliv obměna
|
iStock
Halina sepsala své nejoblíbenější recepty do rodinné kuchařky
|
profimedia