Česká jídla bez masa: 5 receptů, na kterých si pochutnají i chlapi
2
/
13
Prohlédnout znovu
Česká jídla bez masa: 5 receptů, na kterých si pochutnají i chlapi
Jedlíkům k bramborovému guláši podávejte čerstvý chléb nebo bagetu
|
iStock
Při přípravě koprovky ocet přidávejte až na konec, jinak se vám může stát, že se smetana srazí omáčce srazí
|
F.O.O.D.
Video se připravuje ...
Pokud máte rádi čerstvý listový salát, klidně ho ochuťte citronovou zálivkou a podávejte ho k čočce s vajíčkem
|
iStock
Video se připravuje ...
Mák umelte s cukrem a přidejte dvě tři lžíce švestkových povidel, vznikne vám lahodná směs
|
F.O.O.D.
Zůstala vám doma na stole oschlá vánočka? Udělejte z ní žemlovku! Lepší jste ještě nejedli
|
F.O.O.D.
Klasickým českým bezmasým jídlem je i hrachová kaše. Ochuťte ji česnekem a majoránkou. Skvěle chutná jen tak, politá rozpuštěným sádlem a posypaná dozlatova osmaženou cibulkou
|
iStock
Klasickým českým sladkým pokrmem je i rýžový nákyp. Skvělý je se švestkami nebo meruňkami
|
F.O.O.D.
Nechcete koprovou omáčku zahušťovat moukou? Použijte rozmačkanou uvařenou bramboru nebo květák
|
F.O.O.D.
Uzeninu a slaninu nakrájejte na kostičky, osmažte na pánvi a přidejte do guláše až před dokončením
|
iStock
Klasika, která nikdy neomrzí. Buřtguláš rychle hotový a z minima ingrediencí
|
iStock
Video se připravuje ...