Logo magazínu

Zapečené řízky podle režiséra Zdeňka Trošky: Skvělý oběd z jednoho pekáče

4 / 10
Prohlédnout znovu

Zapečené řízky podle režiséra Zdeňka Trošky: Skvělý oběd z jednoho pekáče

Zapečené řízky podle Trošky | profimedia
Režisér Zdeněk Troška vaří vyhlášené lidové recepty, které vám budou chutnat | archiv Blesku
Na klasický obal u těchto řízků zapomeňte, i když se bez strouhanky a vajec neobejdete. Jen v trochu opačném pořadí | istock
Když Zdeněk Troška netočí, tráví rád čas vařením | Foto ara
Na zapečené řízky můžete přidat oblíbený strouhaný sýr | istock
Zdeněk Troška je známý svou láskou k obyčejnému a chutnému jídlu | archiv Blesku
Bonusem je, že řízky připravujete zároveň s bramborami, takže ušpiníte opravdu minimum nádobí. Co víc by si mohla hospodyňka přát | istock
Video se připravuje ...
Zdeněk Troška by ze svých skvělých receptů mohl vydat kuchařku | Vojta Resler, Fenix Film
Video se připravuje ...