Zapečené řízky podle režiséra Zdeňka Trošky: Skvělý oběd z jednoho pekáče
1
/
10
Prohlédnout znovu
Zapečené řízky podle režiséra Zdeňka Trošky: Skvělý oběd z jednoho pekáče
Zapečené řízky podle Trošky
|
profimedia
Režisér Zdeněk Troška vaří vyhlášené lidové recepty, které vám budou chutnat
|
archiv Blesku
Na klasický obal u těchto řízků zapomeňte, i když se bez strouhanky a vajec neobejdete. Jen v trochu opačném pořadí
|
istock
Když Zdeněk Troška netočí, tráví rád čas vařením
|
Foto ara
Na zapečené řízky můžete přidat oblíbený strouhaný sýr
|
istock
Zdeněk Troška je známý svou láskou k obyčejnému a chutnému jídlu
|
archiv Blesku
Bonusem je, že řízky připravujete zároveň s bramborami, takže ušpiníte opravdu minimum nádobí. Co víc by si mohla hospodyňka přát
|
istock
Video se připravuje ...
Zdeněk Troška by ze svých skvělých receptů mohl vydat kuchařku
|
Vojta Resler, Fenix Film
Video se připravuje ...