Logo magazínu

Co vařit v karanténě ze surovin, které máte doma: Od snídaně po večeři

4 / 12
Prohlédnout znovu

Co vařit v karanténě ze surovin, které máte doma: Od snídaně po večeři

Špagety s rajskou omáčkou dolaďte nastrouhaným parmazánem. | F.O.O.D.
Domácí housky před pečením posypte mákem, sezamem, hrubozrnnou solí, kmínem nebo třeba slunečnicovými či dýňovými semínky. | iStock
Nejlepší chléb je ten kváskový. Využijte proto čas, který teď máte a založte sikvásek domácí.Domácí housky před pečením posypte třeba mákem, sezamem, kmínem, solí nebo slunečnicovými či dýňovými semínky. | iStock
Hummus můžete ochutit třeba olivami, chilli, koriandrem nebo smaženou cibulkou. | iStock
Nebojte se do rybičkové pomazánky přidat i trochu čerstvých bylinek, hned bude chutnat jinak. | iStock
Nasládlé mrkvové polévce dodá šmrnc trocha zakysané smetany nebo kokosové mléko. | iStock
Cibulačku servírujte se zapečeným sýrovým toastem. | iStock
Pokud chcete mít česnečku sytější, přidejte do ní brambory a osmažené chlebové krutony. | iStock
Nudle s mákem jsou skvělé se švestkami, vyzkoušet ale můžete i jiné kompotované ovoce. | F.O.O.D.
Šneci z kynutého těsta chutnají dětem i dospělým. | iStock
Pokud nemáte doma ořechy, naplňte je třeba strouhanou čokoládou, nutellou nebo pomažte máslem s rozpuštěným kakaem. | čokoládoví šneci;
Vynikající je také jednoduchá náplň z cukru, másla a skořice. | iStock