Co vařit v karanténě ze surovin, které máte doma: Od snídaně po večeři
4
/
12
Prohlédnout znovu
Co vařit v karanténě ze surovin, které máte doma: Od snídaně po večeři
Špagety s rajskou omáčkou dolaďte nastrouhaným parmazánem.
|
F.O.O.D.
Domácí housky před pečením posypte mákem, sezamem, hrubozrnnou solí, kmínem nebo třeba slunečnicovými či dýňovými semínky.
|
iStock
Nejlepší chléb je ten kváskový. Využijte proto čas, který teď máte a založte sikvásek domácí.Domácí housky před pečením posypte třeba mákem, sezamem, kmínem, solí nebo slunečnicovými či dýňovými semínky.
|
iStock
Hummus můžete ochutit třeba olivami, chilli, koriandrem nebo smaženou cibulkou.
|
iStock
Nebojte se do rybičkové pomazánky přidat i trochu čerstvých bylinek, hned bude chutnat jinak.
|
iStock
Nasládlé mrkvové polévce dodá šmrnc trocha zakysané smetany nebo kokosové mléko.
|
iStock
Cibulačku servírujte se zapečeným sýrovým toastem.
|
iStock
Pokud chcete mít česnečku sytější, přidejte do ní brambory a osmažené chlebové krutony.
|
iStock
Nudle s mákem jsou skvělé se švestkami, vyzkoušet ale můžete i jiné kompotované ovoce.
|
F.O.O.D.
Šneci z kynutého těsta chutnají dětem i dospělým.
|
iStock
Pokud nemáte doma ořechy, naplňte je třeba strouhanou čokoládou, nutellou nebo pomažte máslem s rozpuštěným kakaem.
|
čokoládoví šneci;
Vynikající je také jednoduchá náplň z cukru, másla a skořice.
|
iStock