Logo magazínu

Co jíst při koronaviru: Které potraviny posílí imunitu a které uleví při nemoci?

4 / 20
Prohlédnout znovu

Co jíst při koronaviru: Které potraviny posílí imunitu a které uleví při nemoci?

Při koronaviru se stravujte stejně jako při chřipce a posilujte preventivně imunitu | iStock
Silný masový vývar se zeleninou je zdrojem tekutin, vitaminů rozpustných ve vodě, minerálních látek a bílkovin | Shutterstock
Kvašená zelenina podporuje správné trávení a růst prospěšných bakterií ve střevě | iStock
Kimči je doslova zázračný životabudič | iStock
Na chřipku antibiotika nepomohou, bojujte proti symptomům léky a správným jídelníčkem | iStock
Dlouhá vlhká a mírná zima přinesla riziko častých nachlazení, chřipek a nyní čelíme také epidemii koronaviru | istock.com
Kuřecí vývar je skvělý základ každé polévky | iStock
Při koronaviru se stravujte stejně jako při chřipce a posilujte preventivně imunitu | iStock
Při prevenci i léčbě chřipky či koronaviru je důležitý dostatečný příjem vitaminů z čerstvého ovoce a zeleniny | iStock
Silný masový vývar se zeleninou je zdrojem tekutin, vitaminů rozpustných ve vodě, minerálních látek a bílkovin | Shutterstock
Med zklidní podrážděný krk, ale dávejte ho až do zchladlého čaje | Pixabay
Teď je zvýšené riziko onemocnění nachlazením | Shutterstock.com
Proti chřipce i viróze zabere zázvorový čaj | Pixabay
Vývar je superpotravina, dodá tělu sílu, dostatek tekutin a minerálních látek | Shutterstock
Koronavirus (COVID-19) se příliš neliší od klasické chřipky | Shutterstock.com
Kvašená zelenina podporuje správné trávení a růst prospěšných bakterií ve střevě | iStock
Předcházejte onemocnění správnými hygienickými opatřeními | iStock
Vývar pomůže od hlenů, je zdrojem tekutin, minerálů a bílkovin | scom
Zelí je výborným zdrojem vitamínu C | scom
Na chřipku antibiotika nepomohou, bojujte proti symptomům léky a správným jídelníčkem | Shutterstock.com