Co jíst při koronaviru: Které potraviny posílí imunitu a které uleví při nemoci?
2
/
20
Prohlédnout znovu
Co jíst při koronaviru: Které potraviny posílí imunitu a které uleví při nemoci?
Při koronaviru se stravujte stejně jako při chřipce a posilujte preventivně imunitu
|
iStock
Silný masový vývar se zeleninou je zdrojem tekutin, vitaminů rozpustných ve vodě, minerálních látek a bílkovin
|
Shutterstock
Kvašená zelenina podporuje správné trávení a růst prospěšných bakterií ve střevě
|
iStock
Kimči je doslova zázračný životabudič
|
iStock
Na chřipku antibiotika nepomohou, bojujte proti symptomům léky a správným jídelníčkem
|
iStock
Dlouhá vlhká a mírná zima přinesla riziko častých nachlazení, chřipek a nyní čelíme také epidemii koronaviru
|
istock.com
Kuřecí vývar je skvělý základ každé polévky
|
iStock
Při koronaviru se stravujte stejně jako při chřipce a posilujte preventivně imunitu
|
iStock
Při prevenci i léčbě chřipky či koronaviru je důležitý dostatečný příjem vitaminů z čerstvého ovoce a zeleniny
|
iStock
Silný masový vývar se zeleninou je zdrojem tekutin, vitaminů rozpustných ve vodě, minerálních látek a bílkovin
|
Shutterstock
Med zklidní podrážděný krk, ale dávejte ho až do zchladlého čaje
|
Pixabay
Teď je zvýšené riziko onemocnění nachlazením
|
Shutterstock.com
Proti chřipce i viróze zabere zázvorový čaj
|
Pixabay
Vývar je superpotravina, dodá tělu sílu, dostatek tekutin a minerálních látek
|
Shutterstock
Koronavirus (COVID-19) se příliš neliší od klasické chřipky
|
Shutterstock.com
Kvašená zelenina podporuje správné trávení a růst prospěšných bakterií ve střevě
|
iStock
Předcházejte onemocnění správnými hygienickými opatřeními
|
iStock
Vývar pomůže od hlenů, je zdrojem tekutin, minerálů a bílkovin
|
scom
Zelí je výborným zdrojem vitamínu C
|
scom
Na chřipku antibiotika nepomohou, bojujte proti symptomům léky a správným jídelníčkem
|
Shutterstock.com