Logo magazínu

Večeře do 30 minut, která hýří barvami: Šťavnatá krkovička, hustá krémová polévka i ryba z jednoho pekáče

5 / 13
Prohlédnout znovu

Večeře do 30 minut, která hýří barvami: Šťavnatá krkovička, hustá krémová polévka i ryba z jednoho pekáče

Tohle barevné, syté a zároveň lehké jídlo se vám bude hodit nejen jako rychlá večeře, ale vzpomeňte si na něj i při plánování letní grilovačky | F.O.O.D.
Batátový krém s kokosovým mlékem a cizrnou se skvěle hodí do období předjaří, kdy hřejivá odpoledne střídá neúprosně mrazivý večer | F.O.O.D.
Nebojte se ryb. Vyzkoušejte tresku pečenou s paprikami | F.O.O.D.
Na závěr dlouhého dne si dopřejte chutnou pečenou zeleninu doplněnou o cizrnu a kadeřávek | F.O.O.D.
Takovým barevným bulgurem s grilovanými cuketami potěšíte i vegetariány | F.O.O.D.
Batátový krém můžete dochutit i špetkou zázvoru | istock.com
Pečené batáty mají všestranné využití, ať už jako základ polévky, salátu nebo jako surovina na přípravu dortového krému | iStock
Kokosové mléko má jemnou chuť, která polévkám sluší | iStock
Kadeřávek je houževnatý salát, který přežije ve zdraví i tepelnou úpravu | istock.com
Cizrna dodá v pokrmech bílkoviny a vlákninu | iStock
Bulgur se zeleninou je i skvělou přílohou k masu | F.O.O.D.
Už máte březnový časopis F.O.O.D.? | F.O.O.D.
Tohle barevné, syté a zároveň lehké jídlo se vám bude hodit nejen jako rychlá večeře, ale vzpomeňte si na něj i při plánování letní grilovačky | F.O.O.D.