Večeře do 30 minut, která hýří barvami: Šťavnatá krkovička, hustá krémová polévka i ryba z jednoho pekáče
Tohle barevné, syté a zároveň lehké jídlo se vám bude hodit nejen jako rychlá večeře, ale vzpomeňte si na něj i při plánování letní grilovačky
|
F.O.O.D.
Batátový krém s kokosovým mlékem a cizrnou se skvěle hodí do období předjaří, kdy hřejivá odpoledne střídá neúprosně mrazivý večer
|
F.O.O.D.
Nebojte se ryb. Vyzkoušejte tresku pečenou s paprikami
|
F.O.O.D.
Na závěr dlouhého dne si dopřejte chutnou pečenou zeleninu doplněnou o cizrnu a kadeřávek
|
F.O.O.D.
Takovým barevným bulgurem s grilovanými cuketami potěšíte i vegetariány
|
F.O.O.D.
Batátový krém můžete dochutit i špetkou zázvoru
|
istock.com
Pečené batáty mají všestranné využití, ať už jako základ polévky, salátu nebo jako surovina na přípravu dortového krému
|
iStock
Kokosové mléko má jemnou chuť, která polévkám sluší
|
iStock
Kadeřávek je houževnatý salát, který přežije ve zdraví i tepelnou úpravu
|
istock.com
Cizrna dodá v pokrmech bílkoviny a vlákninu
|
iStock
Bulgur se zeleninou je i skvělou přílohou k masu
|
F.O.O.D.
Už máte březnový časopis F.O.O.D.?
|
F.O.O.D.
Tohle barevné, syté a zároveň lehké jídlo se vám bude hodit nejen jako rychlá večeře, ale vzpomeňte si na něj i při plánování letní grilovačky
|
F.O.O.D.