Logo magazínu

Zbyly vám žloutky? 6 receptů, kde je využijete

3 / 31
Prohlédnout znovu

Zbyly vám žloutky? 6 receptů, kde je využijete

Přebytečné žloutky můžete využít do sladkých, ale i slaných receptů | Marie Bartošová
Na pravé špagety carbonara potřebujete jen pár ingrediencí | iStock
Video se připravuje ...
Kynuté těsto zaděláte se žloutky, navrch pak můžete dát jakékoliv ovoce a drobenku | iStock
Třešňový koláč z lineckého těsta | profimedia
Zbyly vám žloutky? Upečte buchtičky a k nim připravte domácí šodó | F.O.O.D.
Rakvičky, které koupíte v cukrárně, nejsou zdaleka tak křehké, jako ty domácí. Často jsou totiž šizené moukou | Hobbymanie.tv
Na smetanové koláčky zužitkujete dva žloutky, co byste museli vyhodit | archiv
Domácí buchtičky s krémem v dospělácké verzi si zaslouží pár kapek rumu | Marie Bartošová
Žloutky upotřebíte v legendárních špagetách carbonara | Ženy - E15
Kynuté těsto zaděláte se žloutky, navrch pak můžete dát jakékoliv ovoce a drobenku | iStock
Skořicí a vanilkou si můžete při dietě ochutit jídlo | Shutterstock.com
Sladký vanilkový krém s křupavou cukrovou krustou původem z Francie | Marie Bartošová
Vanilkový lusk z přípravy Crème brûlée můžete využít na domácí vanilkový extrakt | Profimedia.cz
Video se připravuje ...
Kynuté těsto zaděláte se žloutky, navrch pak můžete dát mražené borůvky nebo jiné ovoce, co se v mrazáku schovává už z léta | iStock
Kynutý koláč s tvarohem | F.O.O.D.
Zapečená jablka s vanilkovým přelivem | F.O.O.D.
Buchtičky se šodó jsou oblíbeným sladkým jídlem dětí i dospělých | F.O.O.D.
Linecké cukroví nemusí čekat až na Vánoce. Připravte ho třeba jen tak pro návštěvu nebo velikonoční koledníky | iStock
Na pravé špagety carbonara potřebujete jen pár ingrediencí | Shutterstock.com
Jahodový mřížkový koláč z lineckého těsta je rychlý moučník s velkým efektem | iStock
Domácí špagety carbonara stojí za to a budete je rozhodně opakovat | iStock
Malinový koláč s mřížkou nejen skvěle chutná, ale také nádherně vypadá. A že je mřížka nepravidelná, je úplně jedno | F.O.O.D.
Kynuté těsto zaděláte se žloutky, navrch pak můžete dát jakékoliv ovoce a drobenku | iStock
 Crème brûlée je mnohem jemnější a krémovější než klasický pudink, jelikož se připravuje ze smetany, nikoliv z mléka | Marie Bartošová
Linecké je klasika. Je křehké, chutné a jeho příprava je přitom tak snadná | istock
Linecké cukroví nemusí čekat až na Vánoce. Připravte ho třeba jen tak pro návštěvu nebo velikonoční koledníky | istock
Vanilkový žloutkový krém šlehejte opatrně nad vodní párou | Marie Bartošová
Klasický cukr do vanilkového šodó můžete nahradit domácím vanilkovým | Marie Bartošová
Špagety carbonara jsou italská klasika | iStock