Zbyly vám žloutky? 6 receptů, kde je využijete
3
/
31
Prohlédnout znovu
Zbyly vám žloutky? 6 receptů, kde je využijete
Přebytečné žloutky můžete využít do sladkých, ale i slaných receptů
|
Marie Bartošová
Na pravé špagety carbonara potřebujete jen pár ingrediencí
|
iStock
Video se připravuje ...
Kynuté těsto zaděláte se žloutky, navrch pak můžete dát jakékoliv ovoce a drobenku
|
iStock
Třešňový koláč z lineckého těsta
|
profimedia
Zbyly vám žloutky? Upečte buchtičky a k nim připravte domácí šodó
|
F.O.O.D.
Rakvičky, které koupíte v cukrárně, nejsou zdaleka tak křehké, jako ty domácí. Často jsou totiž šizené moukou
|
Hobbymanie.tv
Na smetanové koláčky zužitkujete dva žloutky, co byste museli vyhodit
|
archiv
Domácí buchtičky s krémem v dospělácké verzi si zaslouží pár kapek rumu
|
Marie Bartošová
Žloutky upotřebíte v legendárních špagetách carbonara
|
Ženy - E15
Kynuté těsto zaděláte se žloutky, navrch pak můžete dát jakékoliv ovoce a drobenku
|
iStock
Skořicí a vanilkou si můžete při dietě ochutit jídlo
|
Shutterstock.com
Sladký vanilkový krém s křupavou cukrovou krustou původem z Francie
|
Marie Bartošová
Vanilkový lusk z přípravy Crème brûlée můžete využít na domácí vanilkový extrakt
|
Profimedia.cz
Video se připravuje ...
Kynuté těsto zaděláte se žloutky, navrch pak můžete dát mražené borůvky nebo jiné ovoce, co se v mrazáku schovává už z léta
|
iStock
Kynutý koláč s tvarohem
|
F.O.O.D.
Zapečená jablka s vanilkovým přelivem
|
F.O.O.D.
Buchtičky se šodó jsou oblíbeným sladkým jídlem dětí i dospělých
|
F.O.O.D.
Linecké cukroví nemusí čekat až na Vánoce. Připravte ho třeba jen tak pro návštěvu nebo velikonoční koledníky
|
iStock
Na pravé špagety carbonara potřebujete jen pár ingrediencí
|
Shutterstock.com
Jahodový mřížkový koláč z lineckého těsta je rychlý moučník s velkým efektem
|
iStock
Domácí špagety carbonara stojí za to a budete je rozhodně opakovat
|
iStock
Malinový koláč s mřížkou nejen skvěle chutná, ale také nádherně vypadá. A že je mřížka nepravidelná, je úplně jedno
|
F.O.O.D.
Kynuté těsto zaděláte se žloutky, navrch pak můžete dát jakékoliv ovoce a drobenku
|
iStock
Crème brûlée je mnohem jemnější a krémovější než klasický pudink, jelikož se připravuje ze smetany, nikoliv z mléka
|
Marie Bartošová
Linecké je klasika. Je křehké, chutné a jeho příprava je přitom tak snadná
|
istock
Linecké cukroví nemusí čekat až na Vánoce. Připravte ho třeba jen tak pro návštěvu nebo velikonoční koledníky
|
istock
Vanilkový žloutkový krém šlehejte opatrně nad vodní párou
|
Marie Bartošová
Klasický cukr do vanilkového šodó můžete nahradit domácím vanilkovým
|
Marie Bartošová
Špagety carbonara jsou italská klasika
|
iStock