Sekaná v listovém těstě: Sváteční rychlovka, kterou oslníte
3
/
10
Prohlédnout znovu
Sekaná v listovém těstě: Sváteční rychlovka, kterou oslníte
Místo pravé svíčkové si vystačíte s krátce předpečenou sekanou z kvalitního mletého hovězího masa, pokrytou lístky blanšírovaného špenátu a směsí podušených žampionů a chlazeným listovým těstem
|
F.O.O.D.
Hovězí maso si nechte namlít čerstvé přímo u řezníka. Na sekanou je nejlepší plec nebo bok, hodí se ale i roštěnec nebo přední kýta
|
iStock
Žampiony nemusíte loupat, stačí je důkladně očistit
|
iStock
Během houbařské sezóny žampiony klidně nahraďte lesními houbami, které jsou chuťově výraznější
|
iStock
Použijte vždy lístky čerstvého špenátu, které krátce zblanšírujete a důkladně vyždímáte. Mražený špenát je plný vody a těsto by rozmočil
|
iStock
Při vyvalování těsta dbejte na to, aby bylo skutečně tenké, nemělo by mít víc než 5 milimetrů
|
iStock
Ze zbytků okrájeného těsta vytvořte na povrchu mřížku, hotový pokrm bude vypadat ještě lépe
|
iStock
Maso v upečené originál svíčkové Wellington by mělo být uvnitř růžové a šťavnaté, pozor na přepečení
|
iStock
Už máte březnový časopis F.O.O.D.?
|
F.O.O.D.
Video se připravuje ...