Levné recepty, které umí oslnit: Smaženka s pestem, kuřecí "pholévka" i palačinky s jablky
2
/
16
Prohlédnout znovu
Levné recepty, které umí oslnit: Smaženka s pestem, kuřecí "pholévka" i palačinky s jablky
Uvařte si kuřecí „pholévku“ podle Jany Králikové, autorky blogu Zásadně zdravě
|
F.O.O.D.
Gastrokroužek, parta milovníků jídla v čele s moderátorem a hercem Lukášem Hejlíkem, se proto rozhodl navštívit komunitní kuchyni a připravit jednoduchá a přitom nápaditá jídla ze surovin, které klienti potravinové banky často dostávají
|
F.O.O.D.
Nechte se inspirovat i vy, jak vykouzlit za pár korun dokonalé jídlo
|
F.O.O.D.
Už naše babičky věděly, že kuřecí vývar je lék na všechno a že jeho síla nás postaví na nohy
|
F.O.O.D.
Zbylý vývar můžete zamrazit na jindy nebo uchovat v lednici do druhého dne. V tom případě dejte kuřecí maso do uzavíratelné dózy a přelijte ho trochou vývaru. Vydrží pak voňavé a chutné
|
F.O.O.D.
Lečo je snadné a rychlé jídlo, do něhož snadno zužitkujete zbytky zeleniny, která zrovna leží na dně lednice
|
F.O.O.D.
Lečo se sázeným vejcem podle blogerů P&G foodies si zamilujete
|
F.O.O.D.
Kdo by neměl rád palačinky?
|
F.O.O.D.
Kombinace skořice, jablek, ořechů a slaného karamelu je zkrátka neodolatelná a zbylý slaný karamel můžete nechat v lednici a příště použít do koláčů nebo na zmrzlinu
|
F.O.O.D.
Uvařte si kuřecí „pholévku“ podle Jany Králikové, autorky blogu Zásadně zdravě
|
F.O.O.D.
Potravinová banka
|
F.O.O.D.
I klasika se dá připravit originálně. Příkladem budiž smaženky s pečenou zeleninou a pestem podle receptu šéfredaktorky časopisu F.O.O.D., Dariny Křivánkové
|
F.O.O.D.
Pečená zelenina je na smažence třešničkou na dortu
|
F.O.O.D.
Určitě stojí za to vyzkoušet trhací závin se zelím a uzeným, který v komunitní kuchyni vařila Jana Florentýna Zatloukalová, autorka oblíbené Kuchařky pro dceru
|
F.O.O.D.
Kombinace uzeniny s kysaným zelím možná není neotřelá, ale funguje skvěle
|
F.O.O.D.
Už máte únorové číslo časopisu F.O.O.D.?
|
F.O.O.D.