Logo magazínu

Silvestrovské chlebíčky, které vás budou bavit: S pečenou dýní a kozím sýrem, s ančovičkami či avokádem

3 / 6
Prohlédnout znovu

Silvestrovské chlebíčky, které vás budou bavit: S pečenou dýní a kozím sýrem, s ančovičkami či avokádem

Zapomeňte pro tentokrát na chlebíčky překypující saláty, salámem a majonézou, připravte letos tradiční silvestrovské pohoštění netradičně | F.O.O.D.
Chlebíčky s ančovičkami | F.O.O.D.
Chlebíčky s avokádem a kukuřicí | F.O.O.D.
Chlebíčky s hruškami a modrým sýrem | F.O.O.D.
Pokud máte pocit, že špenát se hodí jen jako příloha k masu, určitě vyzkoušejte chlebíčky s koprovo-špenátovou pomazánkou | F.O.O.D.
Ať už ale jako základ použijete veku či bagetu, plátky nejdřív potřete z obou stran olivovým olejem a zlehka opečte | F.O.O.D.