Rychlé zimní vaření nemusí být nuda aneb Večeře od pondělí do pátku
2
/
6
Prohlédnout znovu
Rychlé zimní vaření nemusí být nuda aneb Večeře od pondělí do pátku
Určitě znáte ragú z dušeného masa, ale co takhle vyzkoušet neotřelou bezmasou variantu? Na začátku týdne se pusťte do cizrnového ragú s kokosovým mlékem a rýží.
|
F.O.O.D.
Asijský salát s lososem a pak choi.
|
F.O.O.D.
Bulgur s pečenou zeleninou a vepřovou krkovicí.
|
F.O.O.D.
Polenta s romanescem, rajčaty a fetou.
|
F.O.O.D.
Salát s kaki a mozzarellou.
|
F.O.O.D.
Už máte lednové číslo časopisu F.O.O.D.?
|
F.O.O.D.