Čokoládová ganache: Správný poměr a postup na dokonalou polevu, krém na dort či náplň do pralinek
5
/
11
Prohlédnout znovu
Čokoládová ganache: Správný poměr a postup na dokonalou polevu, krém na dort či náplň do pralinek
Aby byla poleva hladká a lesklá, umístěte dort na mřížku, hmotu nalijte doprostřed a nechte samovolně stéci
|
iStock
Na ganache, kterou se chystáte vyšlehat, je poměr čokolády a smetany ke šlehání 1:2
|
iStock
Na plnění makronek je ideální hustší ganache
|
iStock
Chcete-li ganache jako polevu na bábovku, koláč nebo dort, nechte ji mírně zchladnout
|
iStock
Nepovinnou ingrediencí je máslo. To se k čokoládě a smetaně přidává, aby hmota získala hladkou texturu a vysoký lesk
|
iStock
U přípravy ganache je výběr správných ingrediencí nejdůležitější. V obchodě proto sáhněte po hořké čokoládě s vysokým obsahem kakaa
|
iStock
Aby byla poleva hladká a lesklá, umístěte dort na mřížku, hmotu nalijte doprostřed a nechte samovolně stéci
|
iStock
Aby byla poleva hladká a lesklá, umístěte dort na mřížku, hmotu nalijte doprostřed a nechte samovolně stéci
|
iStock
Aby byla poleva hladká a lesklá, umístěte pralinku na mřížku, hmotu nalijte doprostřed a nechte samovolně stéci
|
iStock
Na ganache, kterou se chystáte vyšlehat, je poměr čokolády a smetany ke šlehání 1:2
|
iStock
Můžete s ní tak plnit cukroví, dort nebo ji podávat samu o sobě jako dezert
|
iStock